Η μουσική παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μας. Ξέρεις όμως ποιο είδος αντιπροσωπεύει καλύτερα την προσωπικότητά σου; Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε.
Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο βαρετή θα ήταν η ζωή μας χωρίς μουσική; Πόσο διαφορετική θα ήταν η διαδρομή με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο προς τη δουλειά;

Υπάρχουν άνθρωποι που συνδέουν τα πάντα με τη μουσική, δουλεύουν ακούγοντας τραγούδια στο γραφείο, πηγαίνουν για περπάτημα ή τρέξιμο με ακουστικά και μια αγαπημένη playlist ή δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια χωρίς μουσική στα αυτιά τους.

Παράλληλα, οι επιστήμονες έχουν μελετήσει εδώ και καιρό τα πλεονεκτήματα του ν’ ακούς χαλαρωτική μουσική προτού κοιμηθείς και μερικές μελέτες έχουν διαπιστώσει πως η κλασσική μουσική ειδικότερα είναι ένα είδος που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά στην αϋπνία!

Κι ενώ υπάρχουν πάρα πολλά είδη μουσικής, οι περισσότεροι ακούμε λίγο απ’ όλα, ανάλογα με τη διάθεσή που έχουμε τη συγκεκριμένη στιγμή και μέρα.

Σου αρέσει περισσότερο η jazz, η pop ή η heavy metal; Αυτό το τεστ έχει την απάντηση, αν και μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα απ’ όλους ποιο είδος μουσικής σου αρέσει περισσότερο να ακούς.

ipop.gr