Οι κοινότητες της Καλιφόρνια βιώνουν καταστροφικές πυρκαγιές τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο κομμάτι της πολιτείας

Οι Metallica δώρισαν 100.000 δολάρια προς ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και ταυτόχρονα παρακινούν τους fans τους να «στηρίξουν αυτούς που το έχουν ανάγκη».

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι κοινότητες της Καλιφόρνια βιώνουν καταστροφικές πυρκαγιές τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο κομμάτι της πολιτείας» αναφέρει το θρυλικό συγκρότημά του σε ανακοίνωση.

“Το All Within My Hands θα δωρίσει 50.000 δολ. στο ίδρυμα North Valley Community Foundation και 50.000 δολ. στο ίδρυμα του Πυροσβεστικού Σώματος του Λος Άντζελες που παρέχουν υπηρεσίες στα θύματα στα κέντρα φιλοξενίας.

Θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε μαζί μας για να υποστηρίξετε όσους έχουν ανάγκη και τους διασώστες μας, κάνοντας δωρεές χρημάτων, προσφέροντας τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλες προμήθειες ή παρέχοντας τον χρόνο σας εθελοντικά ή παρέχοντας προσωρινή κατοικία” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πριν από μόλις δύο εβδομάδες, το αμερικανικό συγκρότημα έδωσε μία συναυλία στο Σαν Φρανσίσκο για να συγκεντρώσει χρήματα για το Ίδρυμα All Within My Hands, του οποίου η αποστολή είναι να “να δημιουργεί αειφόρες κοινότητες υποστηρίζοντας την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, την καταπολέμηση της πείνας και προσφέροντας άλλες υπηρεσίες”.

athensparty.com