Η Beyoncé φέρεται να έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για μία εντυπωσιακή επανασύνδεση των Destiny’s Child.

Οι Destiny’s Child φαίνεται πως σχεδιάζουν να ακολουθήσουν τα βήματα των Spice Girls.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «The Daily Mail», η Beyoncé φέρεται να έχει αντλήσει έμπνευση από την επανασύνδεση του βρετανικού συγκροτήματος και θέλει να πραγματοποιήσει μία αντίστοιχη κίνηση με το γκρουπ στο οποίο ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της, τις περίφημες Destiny’s Child.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φιλοδοξεί να ετοιμάσει μία μεγαλειώδη συναυλία για να εορταστεί κατάλληλα το 2020 η συμπλήρωση 20 ετών από το ντεμπούτο των Destiny’s Child με την τελευταία σύνθεσή τους.

Η Beyoncé και η Kelly Rowland είναι δύο από τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος, το οποίο σχηματίστηκε το 1990 έχοντας την ονομασία Girls Thyme, πριν αποκτήσει το 1996 το όνομα με το οποίο γνώρισε την επιτυχία.

Μετά από αποχωρήσεις και προσθήκες μελών κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, οι Destiny’s Child υποδέχθηκαν το 2000 τη Michelle Williams. Η σύνθεση του girl group δεν μεταβλήθηκε έως τη διάλυσή του, το 2006.

«Η Beyoncé θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει μαζί με τα κορίτσια στο στούντιο και δεν μπορεί να σκεφτεί καλύτερη χρονική περίοδο από το 2020, το οποίο θα σηματοδοτήσει τις δύο δεκαετίες ενός από τα μεγαλύτερα γυναικεία συγκροτήματα όλων των εποχών», δηλώνει μία πηγή στην «The Daily Mail».

«Είδε την επιτυχία που σημείωσε η περιοδεία των Spice Girls και θέλει να κάνει το ίδιο, όμως πολύ μεγαλύτερο και καλύτερο. Η Beyoncé έχει συναντηθεί με την Kelly και τη Michelle και έχουν συζητήσει τι μπορούν να κάνουν», συνεχίζει.

Η τελευταία επανασύνδεση των Destiny’s Child έλαβε χώρα στο «Coachella» του 2018, με αφορμή τη συμμετοχή της «Queen B» στο φεστιβάλ ως επικεφαλής.

hit-channel.com