«Kissworld», είναι ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας των Αμερικανών βετεράνων του ροκ..

«KISSWORLD», είναι ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας των Αμερικανών βετεράνων του ροκ. Οι Kiss, ανακοίνωσαν στα τέλη του προηγούμενου έτους ότι στη διάρκεια του 2019 θα πραγματοποιήσουν την τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους, με τίτλο «One Last Kiss: End of the Road World Tour».

Το συγκρότημα, τα αρχικά μέλη του οποίου έχουν εισαχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame από τον Απρίλιο του 2014, έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ σε παγκόσμιο επίπεδο και εξακολουθεί να συνεπαίρνει τους απανταχού οπαδούς της ροκ μουσικής.

Ύστερα από 45 χρόνια ενεργής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, οι Κiss αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μια Best Of συλλογή στις αρχές του νέου έτους.

Ο ακριβής τίτλος είναι: «KISSWORLD – The Best Of KISS». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η greatest hits συλλογή θα κυκλοφορήσει σε CD αλλά και ψηφιακή μορφή στις 25 Ιανουαρίου, ενώ η μαύρη και έγχρωμη έκδοση βινυλίου θα διατεθεί προς πώληση στις 29 Μαρτίου.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 20 από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων και τα: «I Was Made For Lovin’ You», «Rock And Roll All Nite», «God Gave Rock ‘N’ Roll To You II», «Beth» και «Detroit Rock City».

H νέα κυκλοφορία των Kiss περιλαμβάνει τους εξής τίτλους τραγουδιών:

1- Crazy Crazy Nights
2 – Rock And Roll All Nite
3 – I Was Made For Lovin’ You
4 – God Gave Rock ‘N’ Roll To You II
5 – Detroit Rock City
6 – Beth
7 – Lick It Up
8 – Heaven’s On Fire
9 – Tears Are Falling
10 – Unholy
11 – Hard Luck Woman
12 – Psycho Circus
13 – Shout It Out Loud
14 – Calling Dr. Love
15 – Christine Sixteen
16 – Love Gun
17 – Shandi
18 – I’m A Legend Tonight
20 – Hell Or Hallelujah

kiss929.gr