H είδηση γνωστοποιήθηκε με μια λιτή ανακοίνωση, μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας, αλλά το τι «κλάψα» μας περιμένει όταν βγάλει νέο δίσκο δεν λέγεται…

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του διαζυγίου της βραβευμένης με Grammy Βρετανίδας σούπερ σταρ Adele και του συζύγου της, Simon Konecki. «Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας Benny Tarantini και Carl Fysh στο Associated Press για τον χωρισμό του ζευγαριού μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 30χρονη τραγουδίστρια γέννησε τον γιο τους, Angelo, το 2012. Ωστόσο, ήταν το 2017, όταν βραβεύτηκε με Grammy για το άλμπουμ «25», που παραδέχτηκε ότι είχε παντρευτεί τον 45χρονο Konecki.

Αν και έγινε ευρέως γνωστός ως σύντροφος της Adele, o Konecki φέρει τη δική του ταυτότητα ως Διευθύνων Σύμβουλος μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, γνωστής ως Drop4Drop. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός χρηματοδοτεί βιώσιμες λύσεις για καθαρό νερό σε χώρες που έχουν ανάγκη. Ο επιχειρηματίας είναι πρώην επενδυτής και τραπεζίτης. Είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος από την Adele και πριν τον γάμο του με τη Βρετανίδα σούπερ σταρ, είχε κάνει άλλον έναν γάμο με τη γνωστή στιλίστρια μόδας, Clary Fisher. Παντρεύτηκαν το 2004, απέκτησαν μία κόρη και πήραν διαζύγιο το 2008.

Συνδετικός κρίκος των δύο φαίνεται πως ήταν ο γνωστός τραγουδιστής, στιχουργός, κιθαρίστας και παραγωγός, Ed Sheeran (Shape of you). To ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το καλοκαίρι του 2011 μετά από ένα ρομαντικό τους ταξίδι στη Φλόριντα. Από τότε κι έπειτα, οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. Την επόμενη χρονιά, τον Ιούνιο του 2012, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Κώστας Χρυσός

klik.gr