Ο Μπιλ Μάρεϊ ξεχωρίζει ανάμεσα στους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς έχει τη φήμη ότι χρησιμοποιεί συχνά την ιδιοτροπία του για να πραγματοποιήσει αγαθοεργίες προς όφελος συμπολιτών του.

Πρόσφατα ο Murray βρισκόταν στη Νότια Καρολίνα, στον συναυλιακό χώρο Charleston όπου είχε προγραμματιστεί η εμφάνιση του συγκροτήματος της κάντρι, The SteelDrivers. Προς μεγάλη έκπληξη των φίλων του συγκροτήματος που περίμεναν στο εκδοτήριο εισιτηρίων για την είσοδό τους στον χώρο, ο Μάρεϊ αγόρασε όλα τα αδιάθετα εισιτήρια της συναυλίας και ύστερα τα μοίρασε δωρεάν σε όσους περίμεναν για να αγοράσουν.

Ένας από τους φίλους του συγκροτήματος που είχε την τύχη να ευεργετηθεί από τον καταξιωμένο ηθοποιό, γνωστοποίησε το γεγονός με ανάρτησή του στα social media, γράφοντας: «Ο Bill Murray ήταν σήμερα μπροστά από το εκδοτήριο και μοίραζε στον κόσμο δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία των Steeldrivers».

Ο νεαρός fan του συγκροτήματος, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Live 5 News του καναλιού CBS: «Ήταν μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσει κανείς από εμάς που ήμασταν στο συμβάν. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι στον κόσμο σαν τον Bill Murray».

Η μάνατζερ του συγκροτήματος πάντως, δήλωσε ότι δεν γνώριζε κανείς την πρόθεση του ηθοποιού να αγοράσει και να μοιράσει όλα τα αδιάθετα εισιτήρια.

Όπως συμπλήρωσε, όταν το έμαθαν έμειναν όλοι έκπληκτοι από την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του ηθοποιού.

kiss929.gr