Μεγάλος διαγωνισμός στον KISS!

Tο αγαπημένο σου ραδιόφωνο σε στέλνει διακοπές για ολα τα Σαββατοκυριακα του Ιούνη!

AKOY ΣΤΟΝ KISS 89,0 ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ VIBER 96129129 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «KISS SUMMER, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!

Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει διαμονή σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου Αtlantica σε όλη την Κύπρο για όλα τα Σαββατοκυριακα του Ιούνη!… γιατι στον kiss 89,0… είναι πάντα καλοκαίρι!

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ.

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΙΑΜΟΝΗ  – ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ – ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ATLANTICA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΥ!

 

AKOY ΣΤΟΝ KISS 89,0 ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ VIBER 96129129 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «KISS SUMMER, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ” ΚΑΙ MΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ!

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ Ο ΑΝΤΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Ο ΑΝΤΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ KISS». ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤYΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ή ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΥΧΕΡΟ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/5/2022) ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΤΥΧΕΡΟΥΣ (ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ!

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  2-13/5/2022

 

ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: Ιούνιος 2022

3-5/6

10-12/6

17-19/6

24-26/6