KISS CELEBRATES 25 YEARS!

Βρες το “SONG OF THE DAY” και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας €3.000!

Μεγάλος διαγωνισμός στον KISS!

Καθημερινά ένας τυχερός θα κερδίζει ένα από τα 22 μεγάλα δώρα που δίνει η BIONIC.

Το KISS BREAKFAST θα ανακοινώνει κάθε πρωί ποιο είναι το «SONG OF THE DAY» γύρω στις 08.30-09.00. Τo «SONG OF THE DAY» θα είναι μια μεγάλη επιτυχία από τα τελευταία 25 χρόνια.

Το τραγούδι αυτό θα παίζει τυχαίες ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι ακροατές μόλις ακούσουν το συγκεκριμένο τραγούδι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο VIBER του KΙSS FM (96 129 129) γράφοντας ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ για να μπουν στην κλήρωση της επόμενης μέρας η οποία θα γίνεται γύρω στις 7.45 – 8.00.

Το KISS BREAKFAST θα τηλεφωνεί στον τυχερό και αν o τυχερός απαντήσει και πει «HAPPY BIRTHDAY KISS», θα μπορεί να επιλέξει ένα από τα 22 κουτιά τα οποία θα βρίσκονται στο studio του KISS και θα κρύβουν μέσα από ένα δώρο.

Εάν ο τυχερός ακροατής τον οποίο καλούμε ΔΕΝ απαντήσει, ή απαντήσει χωρίς να φωνάξει «HAPPY BIRTHDAY KISS” τότε του κλείνουμε την γραμμή και προχωρούμε στον επόμενο τυχερό ακροατή!

Η διαδικασία του παιχνιδιού και της επιλογής του τυχερού κουτιού από τον ακροατή θα βιντεογραφείται έτσι ώστε να αναρτηθεί στην συνέχεια και στα social media του KISS.

Τα μηνύματα είναι έγκυρα ΜΟΝΟ αν σταλούν την ώρα που το «SONG OF THE DAY» παίζει στον αέρα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αναδειχθέντα νικητή, προς διαφύλαξη του αδιάβλητου της διαδικασίας, θα γίνει με σχετική ανάρτηση στις σελίδες της Διοργανώτριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Instagram κλπ.).  Τα στοιχεία των νικητών (ονοματεπώνυμο) του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν επίσης στις συχνότητες του Kiss 89.0.

Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Ο διαγωνισμός ισχύει από την Τετάρτη 01/09/2021 στις 08:30 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30/09/2021 συμπεριλαμβανομένης (στις 9:00)
 1. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 1. H πρωινή εκπομπή KISS BREAKFAST με τον Άντυ Παναγιώτου, θα ανακοινώνει (μεταξύ των ωρών: 08.30-09.00) ποιο θα είναι το «SONG OF THE DAY». Οι ακροατές μόλις ακούσουν το συγκεκριμένο τραγούδι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο VIBER του KΙSS FM (96 129 129) γράφοντας ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ για να μπουν στην κλήρωση της επόμενης μέρας η οποία θα γίνεται γύρω στις 7.45 – 8.00.
 2. Ο Νικητής θα είναι αυτός που έστειλε μήνυμα (μέσω viber) κατά τον χρόνο μετάδοσης του τραγουδιού και που θα έχει απαντήσει στο τηλεφώνημα «HAPPY BIRTHDAY KISS». Στη συνέχεια, ο νικητής θα μπορεί να επιλέξει ένα από τα 22 κουτιά τα οποία θα βρίσκονται στο studio του KISS και θα κρύβουν μέσα από ένα δώρο.
 3. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον εκάστοτε Νικητή, σε οποιοδήποτε στάδιο, η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η Διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν την κλήση ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
 4. Τα 22 δώρα δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με οποιοδήποτε άλλο δώρο ή με μετρητά. H εξαργύρωση των δώρων διέπεται από τους εκάστοτε όρους και προϋποθέσεις εξαργύρωσης των αντίστοιχων καταστημάτων και εταιρειών.

Στο δώρο δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στους παρόντες όρους συμμετοχής. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα ούτε να ανταλλαχθεί με άλλα. Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή και την χρήση του δώρου, και οποιεσδήποτε προϋποθέσεις τίθενται για την εξαργύρωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον Νικητή.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από καθυστερήσεις ή από οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που οφείλεται σε τρίτους σε σχέση με το δώρο. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλικά ήθελε προκληθεί σε αυτούς κατά την χρήση του δώρου ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Η Εταιρεία δε θα ευθύνεται σε σχέση με την ποιότητα του δώρου και/ή των υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρείας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή  γεγονότα ανωτέρας βίας. Επιπρόσθετα, ο Διοργανωτής δεν θα φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραλαβή  του Επάθλου ή η χρήση του δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένεκα λόγων ανωτέρας βίας ή/και από τυχαία γεγονότα.

 1. Ο τυχερός θα πρέπει να παραλάβει προσωπικά από τα Γραφεία του Σταθμού (Διογένους 1, Έγκωμη) ή από το κατάστημα (μετά από συνεννόηση) το δώρο του, μέχρι την ημερομηνία που θα τον ενημερώσει η Διοργανώτρια. Το Έπαθλο θα παραδίδεται μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που ο νικητής, αρνηθεί ή καθυστερήσει με οποιοδήποτε τρόπο να παραλάβει το Έπαθλο, το πρόσωπο αυτό θα χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Επάθλου και η συμμετοχή του θα ακυρώνεται.
 2. Με την παραλαβή του Επάθλου, οι νικητές δίνουν τη συγκατάθεσή τους στην Εταιρεία προς δημοσίευση των ονομάτων τους σε οποιαδήποτε  διαφημιστική δραστηριότητα που σχετίζεται με το Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε μέσο των ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εν λόγω διαφημιστική δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση των ονομάτων των νικητών αλλά πιθανό να συμπεριλάβει τη χρήση εικόνας μέσω φωτογράφησης ή κινηματογράφησης.
 3. Όλα τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θα συλλεχθούν θα αρχειοθετηθούν στην Εταιρεία και θα τύχουν επεξεργασίας μόνο για τους σκοπούς του διαγωνισμού και μόλις αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα θα διαγραφούν. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.
 4. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το 18οέτος της ηλικίας τους. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού. Ο αποκλεισμός των ανωτέρω μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.
 5. Η Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της διάρκειας), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Ιστοσελίδας, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης καθώς και από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.
 6. Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΩΡΑ:

Apple Airpods 2 With Charging Case

Xiaomi Mi Band 6 Bluetooth V5 Smart Bracelet

Lenovo IdeaPad 3

Corsair VIRTUOSO RGB Wireless

BenQ GL2480 24″ Gaming Multimedia Monitor

Samsung Galaxy Buds Live Mystic Black

Corsair Void RGB ELITE USB Premium Gaming Headset

Corsair Sabre PRO Champion Series Optical Gaming Mouse

Corsair K60 PRO RGB Mechanical Gaming Keyboard

Corsair T3 RUSH Gaming Chair Gray/White

Corsair T3 RUSH Gaming Chair Gray/Charcoal

Corsair T3 RUSH Gaming Chair Charcoal

Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6.55” Dual Sim Octa-core 64Bit MOBILE

HP OfficeJet 6950 Inkjet All-in-one Printer/Scanner/Copier/Fax/Wireless

Hitachi 65HK5600 65″ LED UHD 4K SmarTVue with Dolby Audio

Apple HomePod Mini White

Google Nest Audio Smart Speaker (Chalk)

Google Nest Mini Smart Speaker (Rock Candy)