ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚISS FMCARNIVAL PARTY 

Αγαπάς το καρναβάλι; Let’s celebrate together!

O Kiss 89.0 σου κάνει δώρο το απόλυτο αποκριάτικο party! Μάζεψε μέχρι 80 φίλους σου, φορέστε τις πιο εντυπωσιακές αποκριάτικες στολές και με χορηγό την Hellenic Life πάμε να κάνουμε παρέα το πιο εντυπωσιακό carnival party στο Residence by Occhio με φαγητό, άφθονο ποτό και γλυκό.

Στα decks o Andy Παναγιώτου!  Καλεσμένη και όλη η ομάδα του Kiss 89.0!

 

ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Party με καλεσμένους έως 80 φίλους
  • DJ set από τον Άντυ Παναγιώτου
  • Φαγητό (Finger Food), mini γλυκά και basic ποτά από το Occhio

*Ο τυχερός/η ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να κάνει το party του/της εντός προκαθορισμένων ημερομηνιών.

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι ζουν στην Κύπρο!

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ :

Kάνε follow @kissfmcy , Tag στα comments 3 φίλους σου και share το reel στα stories σου.

  1. Follow @kissfmcy
  2. Like το reel
  3. Tag στα comments του video 3 φίλους σου και
  4. Share το reel στα stories σου κάνοντας mention @kissfmcy

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Η συμμετοχή συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας.

Οι παρόντες όροι ισχύουν μαζί με τους ειδικότερους όρους πιο πάνω.

  1. Ο διαγωνισμός ισχύει από 29/01 και ώρα 09.00 π.μ μέχρι 29/02/24 ώρα 09.00 π.μ. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της παρούσας ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας της, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές, όσες πραγματοποιηθούν μετά από τη χρονική διάρκεια αυτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύουν τον Διοργανωτή. Με τη συμμετοχή τους στην παρούσα, οι συμμετέχοντες τεκμαίρεται να αποδέχονται  τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη της παρούσας ή άλλως πως ως ορίζεται ρητά στους παρόντες όρους.
  2. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  3. O τυχερός/η που θα κερδίσει το PARTY, δικαιούται να το κάνει εντός συγκεκριμένων ημερομηνιών ( State – Τετάρτη 13 Μαρτίου ή Residence – Παρασκευή 15 Μαρτίου) μετά από συνεννόηση με τον Διοργανωτή και τον χώρο φιλοξενίας (Occhio).
  4. Οι Συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό τεκμαίρεται ότι είναι οι νόμιμοι κάτοχοι του εκάστοτε λογαριασμού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Instagram, Facebook, κλπ.) μέσω του οποίου έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό.
  5. Την Πέμπτη 29/02/24, κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής «ΚΙSS BREAKFAST» θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση, με βάση το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών, με σκοπό την ανάδειξη του νικητή. Η ανακοίνωση του Νικητή θα γίνει στην εν λόγω εκπομπή ΟΝ ΑΙR. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του νικητή, προς διαφύλαξη του αδιάβλητου της διαδικασίας, θα γίνει και με σχετική ανάρτηση στις σελίδες της Διοργανώτριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Instagram κλπ.). Ο Νικητής θα ειδοποιηθεί και μέσω προσωπικού μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Instagram κλπ.). Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον Νικητή, εντός χρονικού διαστήματος 2 (δυο) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης, ο Νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η Διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης του Νικητή, λόγω του ότι ο τελευταίος δεν έλαβε το μήνυμα ή δεν έλαβε γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Είναι πιθανόν να ζητηθεί από τους Συμμετέχοντες να αποδείξουν στον Διοργανωτή την ταυτότητα τους, την ηλικία και τη συμμόρφωση στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις πριν αποκτήσουν το δικαίωμα παραλαβής του δώρου τους.
  6. Με την παραλαβή του Δώρου ο Νικητής αποδέχεται ότι ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη και κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται, μη έχουσας οποιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων ή των νικητών. Ειδικά ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα των προμηθευτών. Η κράτηση της ημερομηνίας θα γίνει από τον Νικητή σε συνεννόηση με τον Διοργανωτή και το Occhio. Σε περίπτωση που δεν γίνει κράτηση εντός της ως άνω περιόδου, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και ο Διοργανωτής διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να αποφασίσει επί του δώρου.
  7. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους νικητές ή τρίτους, για οποιοδήποτε ατύχημα ή/και ζημιά ή/και οποιαδήποτε σωματική βλάβη ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή/και τη χρήση αυτού ή/και οποιαδήποτε άλλη αιτία.
  8. H εξαργύρωση των δώρων διέπεται από τους εκάστοτε όρους και προϋποθέσεις εξαργύρωσης των αντίστοιχων καταστημάτων και εταιρειών. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη διευθέτηση κράτησης ή μη επίτευξης εξεύρεσης ημερομηνίας.
  9. Στο δώρο δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στους παρόντες όρους συμμετοχής. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα ούτε να ανταλλαχθεί με άλλα. Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή και την χρήση του δώρου, και οποιεσδήποτε προϋποθέσεις τίθενται για την εξαργύρωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον Νικητή.
  10. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από καθυστερήσεις ή από οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που οφείλεται σε τρίτους σε σχέση με το δώρο. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλικά ήθελε προκληθεί σε αυτούς κατά την χρήση του δώρου ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.
  11. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και των Προμηθευτών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού. Ο αποκλεισμός των ανωτέρω μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.
  12. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα προβολής των συμμετεχόντων – νικητή στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι Συμμετέχοντες συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους του Διοργανωτή προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (internet), εφόσον το επιλέξει ο Διοργανωτής. Τα ονόματα των Συμμετεχόντων ανακοινώνονται μέσω οποιουδήποτε τρόπου επιλέξει ο Διοργανωτής, ο οποίος διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιεί τους Συμμετέχοντες με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όπως – ενδεικτικά και όχι περιοριστικά – φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί παν ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του δώρου, άνευ ουδεμίας πρόσθετους αμοιβής προς τους Συμμετέχοντες. Ο διοργανωτής διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.
  13. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους. Η Εταιρεία επιφυλάσσει το δικαίωμα της να ζητήσει από οποιοδήποτε νικητή, κατά την παράδοση του Δώρου  τυχόν περαιτέρω στοιχεία.
  14. Η Εταιρεία δε θα ευθύνεται σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρείας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Επιπρόσθετα, ο Διοργανωτής δεν θα φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραλαβή  του Επάθλου ή η χρήση του δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένεκα λόγων ανωτέρας βίας ή/και από τυχαία γεγονότα.
  15. Σε καμιά περίπτωση ο Διοργανωτής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές ή βλάβες είτε αυτές είναι άμεσες ή έμμεσες που πιθανόν ο Συμμετέχοντας να έχει υποστεί ως αποτέλεσμα της αποτυχίας του Διοργανωτή να υποστηρίξει την παρούσα (είτε ως αποτέλεσμα ή όχι τεχνικής βλάβης) συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορίζοντας σε καθυστερήσεις συμμετοχής στο σύστημα, ή σε διακοπές του συστήματος, τη μη μεταφορά δεδομένων, τη λανθασμένη μεταφορά δεδομένων, σε θεομηνίες, πόλεμο, τρομοκρατικές  πράξεις , παραβίαση ασφάλειας, τη χωρίς εξουσιοδότηση χρήση των προσωπικών δεδομένων ως αποτέλεσμα υποκλοπής και τη αποτυχία σύνδεσης με δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Οι εξαιρέσεις όπως αυτές αναγράφονται στην παράγραφο θα εφαρμόζονται ακόμα και στις περιπτώσεις όπου  υπάρχει υπόνοια ότι η ζημιές και απώλειες θα ήταν δυνατό να προβλεφθούν από τον Διοργανωτή ή και ότι ο Διοργανωτής είχε ειδοποιηθεί για το κίνδυνο των εν λόγω ζημιών και απωλειών.
  16. Ο Διοργανωτής επιφυλάσσει το δικαίωμα όπως εξαιρέσει οποιονδήποτε Συμμετέχοντα από την παρούσα σε περίπτωση κατά την οποία πιστεύει ότι σύμφωνα με την απόλυτη κρίση του ο Συμμετέχοντας μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνολογία για να κερδίσει μεροληπτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων Συμμετεχόντων. Ο Διοργανωτής επίσης διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει δώρα στις περιπτώσεις όπου κατά την απόλυτη κρίση του πιστεύει ότι ο Συμμετέχοντας έχει παραβεί τους όρους και προϋποθέσεις ή έχει επιδείξει δόλο. Σε περίπτωση αμφισβήτησης, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα όπως χρησιμοποιήσει τις δικές του τεχνολογικές καταγραφές, καθώς και όποιες άλλες πληροφορίες έχει στη διάθεση του και να αποφασίσει αν ένας νικητής θα πάρει ή όχι το έπαθλο του.
  17. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας.
  18. Η Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της διάρκειας).

 

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΟΡΟΙ OCCHIO GROUP

  • Το Occhio Hospitality Group, θα παραχωρήσει την μικρή αίθουσα του Residence By  Occhio ή τον χώρο του State Night club (ανάλογα με την διαθεσιμότητα), όλο τον εξοπλισμό (rider – οπτικοακουστικό υλικό – που υπάρχει ήδη στην αίθουσα), προσωπικό, φαγητό, ποτά για 80 άτομα (ως επισυνημμένο μενού) και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την διεξαγωγή του event, χωρίς οποιανδήποτε χρέωση και για οποιαδήποτε ημερομηνία ζητηθεί.
  • Η κράτηση της ημερομηνίας θα γίνει από τον νικητή σε συνεννόηση με τον Διοργανωτή και το Occhio, στην προκαθορισμένη ημερομηνία.
  • Διάρκεια party: 5 ώρες
  • Μάξιμουμ ωράριο κλεισίματος 1:30
  • Αλκοολούχα ποτά (εκτός από αυτά που αναφέρονται στο μενού) ή/και κόκτειλ μπορούν να προσφερθούν σε έξτρα τιμή/κόστος, μετά από συνεννόηση με τον Νικητή.
  • To δώρο ισχύει για άτομα άνω των 18
  • Ο νικητής δεν δικαιούται να μεταφέρει, να δωρίσει ή να μεταπουλήσει το δώρο του σε άλλο πρόσωπο.
  • Η Occhio Hospitality Group, δικαιούται να ακυρώσει την εκδήλωση σε περίπτωση απρεπούς συμπεριφοράς, βανδαλισμών ή και μη έγκαιρης ειδοποίησης με τις πληροφορίες της εκδήλωσης (τουλάχιστον 10 μέρες πριν).

 

 

 

OCCHIO MENU

Party Menu

Cold Items

Variety of wraps with Chicken / Smoked Salmon / Veggies / Deli

Mozzarella & cherry tomatoes sticks

Crudite with Dips

Hot Items

Mini Quiche Lorraine

Spinach & Feta Cannelloni

Duck Bao Buns

Mini Burgers

Grilled Chicken Skewer

Sides: tomatoes, cucumber, lemons & pitta

Desserts

Fruit tarts

Chocolate mousse

Strawberry pana cotta

Seasonal Fruits

Beverages

Soft drinks, mineral water, juice

Local Beer | Wines: White, Red & Rose