Ο David Bowie δε ζει πια ανάμεσά μας, όμως τα (νέα) τραγούδια του αφήνουν το μουσικό του «άρωμα».

Το «I Can’t Give Everything Away» είναι το τρίτο single από το δισκογραφικό κύκνειο άσμα του εμβληματικού David Bowie.

Ο θρύλος που επηρέασε όσο λίγοι τη μουσική εγκατέλειψε τα εγκόσμια τον περασμένο Ιανουάριο, δύο μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του δίσκου «Blackstar».

Το τελευταίο και υπερβατικό άλμπουμ του κυριολεκτικά ανεπανάληπτου David Bowie έχει πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει αναρριχηθεί στο νούμερο ένα πλήθους χωρών, όπως οι Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία και αρκετών ακόμη. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η Ελλάδα.

Το ομότιτλο «Blackstar» και το «Lazarus» παραδίδουν τη σκυτάλη στο «I Can’t Give Everything Away» που οπτικοποιήθηκε με τη συνδρομή του σχεδιαστή του δίσκου, του Jonathan Barnbook.

Το animation video του «I Can’t Give Everything Away» είναι «πραγματικά ένα πολύ απλό μικρό video που ήθελα να είναι απόλυτα θετικό», αναφέρει ο J. Barnbook.

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: «Ξεκινήσαμε με τον ασπρόμαυρο κόσμο του «Blackstar», αλλά στο τελευταίο ρεφρέν πήγαμε σε λαμπερό χρώμα, το είδα ως έναν εορτασμό του David (Bowie), να αναφέρουμε ότι παρά την αντιξοότητα που αντιμετωπίζουμε, τα δύσκολα πράγματα που συμβαίνουν όπως ο θάνατος του David, οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι εκ φύσεως θετικές, κοιτούν μπροστά και μπορούν να πάρουν το καλό από το παρελθόν και να το χρησιμοποιήσουν ως κάτι που θα τους βοηθήσει με το παρόν. Είμαστε εκ φύσεως αισιόδοξα είδη και εορτάζουμε το καλό που μας δίνεται.»

Παρακολουθήστε το νέο video του «I Can’t Give Everything Away»:

Πηγή: http://www.hit-channel.com/