Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την Ariana Grande.

Η Ariana Grande συνεχίζει να καταρρίπτει αλλεπάλληλα ρεκόρ καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της.

Αφού το «Thank U, Next» σημείωσε νέο ρεκόρ για τις περισσότερες ακροάσεις τραγουδιού γυναίκας μέσα σε μία ημέρα στο Spotify ακολούθησε το video clip το single που πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο στα χρονικά του YouTube καταγράφοντας 55,4 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες.

Η Ariana Grande κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου το νέο single «7 Rings», το οποίο συνέτριψε την επίδοση για τα περισσότερα streams στο Spotify μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο (14,9 εκατομμύρια), παρόλο που η δημοφιλής υπηρεσία streaming φαίνεται να έχει υπολογίσει τα δεδομένα με διαφορετικό τρόπο

Το τραγούδι έσπασε επιπλέον το ρεκόρ για τα περισσότερα streams στο Spotify μέσα σε μία εβδομάδα και έθεσε τον πήχη στα 71 εκατομμύρια streams, ξεπερνώντας το «In My Feelings» του Drake που είχε φτάσει μέσα σε μία εβδομάδα τα 67,5 εκατομμύρια streams.

Το «7 Rings» μόλις έκανε πανηγυρικό ντεμπούτο στο Νο. 1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και είναι το δεύτερο τραγούδι της pop star που κατακτά την κορυφή της συγκεκριμένης κατάταξης μετά το «Thank U, Next», το οποίο έχει διανύσει επτά εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας, το «7 Rings» έχει καταγράψει συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες 85,3 εκατομμύρια streams, 96.000 downloads και 27,5 εκατομμύρια impressions (ραδιοφωνικές μεταδόσεις x πλήθος κοινού).

Μετά το ντεμπούτο του «7 Rings» στο Νο. 1 του «Hot 100», η Ariana Grande γίνεται ο πέμπτος καλλιτέχνης στα χρονικά έχει κάνει είσοδο στην κορυφή του chart πολλαπλές φορές. Το όνομά της προστίθεται δίπλα σε εκείνων της Mariah Carey (3 ντεμπούτα στο Νο. 1), του Justin Bieber, του Drake και της Britney Spears (δύο ντεμπούτα στο Νο. 1 έκαστος).

Επιπροσθέτως η Ariana Grande είναι ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του «Hot 100» που καταφέρνει να συνδυάσει με ντεμπούτο στο Νο. 1 τις δύο πρώτες επιτυχίες της που καταλαμβάνουν την κορυφή της κατάταξης.

Τέλος, το «7 Rings» έκανε επίσης είσοδο στην πρώτη θέση του ελληνικού Spotify με τον πρωτοφανές αριθμό των 190.471 streams, που αποτελεί υπερτριπλάσια διαφορά από τον δεύτερο του chart.

hit-channel.com