Μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Porter, η Annie Lennox παροτρύνει όλες τις γυναίκες να αγωνιστούν περισσότερο για να κατακτήσουν τα δικαιώματα τους.

«Πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα των γυναικών», λέει η τραγουδίστρια των Eurythmics και δηλώνει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για την αφύπνιση του γυναικείου φίλου.

Η Lennox απευθύνεται στις σύγχρονες γυναίκες, αναγνώστριες του περιοδικού μόδας, μέσα από 10 χρυσούς κανόνες συμπεριφοράς.

Να είστε φεμινίστριες: Αν υπάρχει μια μικρή ελπίδα να σπάσουμε αυτό το εικονικό γυάλινο φράγμα, πρέπει να κάνουμε την πρόοδο των κοριτσιών και των γυναικών μέρος της παγκόσμιας ατζέντας.

Να είστε αγωνίστριες: Ζούμε σε ένα ευμετάβλητο κόσμο. Ελπίζω να καταφέρουμε την πολυπόθητη αλλαγή αλλά πολλοί από εμάς κλείνουμε τα μάτια ηθελημένα.

Να είστε τίμιες: Νομίζουμε ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι γύρω μας. Συχνά όμως, αυτό που βλέπουμε είναι μια μάσκα που δημιουργήσαμε μόνοι μας και δυστυχώς φοράμε σε όλη τη ζωή μας.

Μέσα από τους υπόλοιπους κανόνες, η Annie καλεί τις αναγνώστριες του περιοδικού να πάψουν να αγνοούν τα πραγματικά προβλήματα, να αγαπήσουν το προσωπικό τους στιλ και να ζήσουν τη ζωή τους με καλοσύνη.

Άλλωστε, η Annie Lennox γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι το υλικό από το οποίο φτιάχνονται τα όνειρα:

kiss929.gr