Το όνομα του Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, ή αλλιώς Luis Fonsi, έχει καταγραφεί με χρυσά γράμματα στους καταλόγους επιτυχιών, αφού η σαρωτική επιτυχία του «Despacito» μοιάζει να έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ.

Η σύνθεση του Fonsi, κυκλοφόρησε το 2017 αλλά ξεπέρασε σε επιτυχία ακόμα και το «Macarena» που κρατούσε τα σκήπτρα από το 1996.

Το τελευταίο και ένατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Fonsi κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2014. Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ αποτελεί είδηση για όσους παρακολουθούν τα μουσικά δρώμενα.

Ύστερα από πέντε χρόνια αναμονής, το νέο άλμπουμ είναι πια γεγονός. Ο τίτλος του είναι «Vida» και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου.

Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Ιαπωνία και σε χώρες της Άπω Ανατολής.

Το νέο υλικό έχει ηχογραφηθεί κυρίως στην ισπανική γλώσσα και περιλαμβάνει χορευτικά αλλά και mid-tempo τραγούδια με στοιχεία R&B μουσικής. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 15 τραγούδια, ανοίγει με τη σύνθεση «Sola» που περιλαμβάνεται και στην αγγλική της εκδοχή, ενώ οι πιο ρομαντικοί οπαδοί του Fonsi θα απολαύσουν σίγουρα τη σύνθεση «Le pido al cielo».

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει και το «Despacito» στην κανονική αλλά και στη remix εκδοχή του.

kiss929.gr