Σε συνέντευξη του στους Sunday Times ο Phil Collins αποκάλυψε ότι μισεί τον Paul McCartney ο οποίος έχει καβαλήσει το καλάμι πιστεύοντας ότι σαν μέλος των Beatles είναι ανώτερο ον. Το 2002 σε συζήτηση τους μπροστά στην τότε γυναίκα του Paul, Heather Mills τον αποκάλεσε μικρούλη Phil, o Phil του είχε ζητήσει να τραγουδήσει μαζί του.

Όλα έγιναν πριν από 14 χρόνια. Οι δυο καλλιτέχνες ήταν καλεσμένοι της Βασίλισσας στην ίδια εκδήλωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο Phil Collins ζήτησε από το θρυλικό σκαθάρι να υπογράψει ένα βιβλίο των Beatles που είχε εκφράζοντας έτσι τον θαυμασμό του. Τότε, ο Paul McCartney γύρισε προς την τότε σύζυγο του που τον συνόδευε κι έκανε ένα άκομψο σχόλιο κοροϊδεύοντας στην ουσία την έκκληση του Collins για ένα αυτόγραφο.
Ποια ήταν η απάντηση;
Α, Heather, ο μικρός μας Phil είναι θαυμαστής των Beatles.

Αυτό το σαρκαστικό σχόλιο και απαξιωτικό ύφος ήταν αρκετό για να νευριάσει τον πρώην τραγουδιστή των Genesis. Μάλιστα, μιλώντας στους Κυριακάτικους Times εξομολογήθηκε πως εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε: πόσο μ@λ@κ@ς είσαι.
Όπως λέει ο 65χρονος τραγουδιστής στην Βρετανική εφημεριδα ο McCartney ήταν ένας από τους ήρωες του. Αυτή του η συμπεριφορά όμως τον μείωσε στα μάτια του.

Από τότε η σχέση τους είναι ψυχρή και αποφεύγουν ο ένας το άλλο.

Θυμίζουμε ότι ο Phil Collins είχε συμμετάσχει σε ηλικία 7 ετών στα γυρίσματα της ταινίας A Hard Day’s Night.

apotis4stis5.com
kamarinia.gr