Το τρίτο single από τον επερχόμενο δίσκο της συστήνει η Lana Del Rey και είναι το Summer Bummer!

Το «Lust For Life» σηματοδοτεί την επάνοδο της τραγουδίστριας στη δισκογραφία μετά το τελευταίο άλμπουμ της, «Honeymoon». Ύστερα από πολλές εικασίες και φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, θα διατεθεί στις 21 Ιουλίου με την ετικέτα των Polydor Records / Universal.

Το δίσκο έχουν προαναγγείλει δύο τραγούδια έως τώρα:

Η πρώτη βάση τέθηκε με το “Love” και το δεύτερο δείγμα ήρθε με το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ, «Lust For Life«, μαζί με τον The Weeknd.

Επιπλέον, μας έχει φέρει σε επαφή με το «Woodstock – Coachella In My Mind«, ένα τραγούδι που λέγεται ότι δε θα συμπεριληφθεί στην καινούρια δουλειά της.

Παρότι απομένουν λιγότερες από τριάντα ημέρες για την κυκλοφορία του «Lust For Life», τα περιεχόμενα του δεν είναι ακόμα γνωστά. Ξέρουμε ότι έχει συνεργαστεί με τη Stevie Nicks στο τραγούδι «Beautiful People, Beautiful Problems» και με τον Sean Lennon, γιο του θρυλικού «σκαθαριού», στο «Tomorrow Never Came».

Το τρίο κατά σειρά single που θα αποκαλυφθεί από το σύμπαν του «Lust For Life» τιτλοφορείται «Summer Bummer» και σε αυτό η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σμίγει με δύο νεαρούς ράπερ, τον A$AP Rocky και τον Playboi Carti.

Οι πρώτες -ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το «Summer Bummer» θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Ιουνίου.
Αυτό είναι το εξώφυλλο του single