Η απόλυτη αναμέτρηση ή το απόλυτο χάος; Το video clip της Katy Perry για το «Swish Swish» ακροβατεί σε αυτή τη διαχωριστική γραμμή.

Ετοιμαστείτε για την πιο καυτή καταστροφή στην… ιστορία. Η Katy Perry φέρνει το απολαυστικό video clip του «Swish Swish».

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας είναι ιδιαίτερη επιβαρυμένο για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, καθώς όλη η προσοχή στρέφεται στα επερχόμενα MTV Video Music Awards. Η Katty Perry θα αναλάβει την παρουσίαση της φαντασμαγορικής τελετής απονομής που θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Inglewood της Καλιφόρνια και επιπλέον θα είναι εκείνη που θα καλωσορίσει το κοινό με ένα εκρηκτικό εναρκτήριο act.

Ταυτόχρονα, διαθέτει πέντε υποψηφιότητες, διεκδικώντας τα εξής βραβεία: Καλύτερο Pop Video, Καλύτερη Σκηνοθεσία και Καλύτερα Οπτικά Εφέ για το «Chained To The Rhythm», Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση για το «Bon Appétit» και για την Καλύτερο Συνεργασία με το «Feels» του Calvin Harris, όπου εμφανίζεται η ίδια μαζί με τους Pharrell Williams και Big Sean.

Και επειδή δεν υπάρχει ποτέ αρκετή Katy Perry προς ικανοποίηση, το αποκορύφωμα θα είναι το video clip του «Swish Swish».

Η Katy Perry δίνει εικόνα στη συνεργασία της με τη Nicki Minaj μέσα από το νέο δίσκο της με γενικό τίτλο «Witness» που κυκλοφορεί από τον Ιουνίου, με ένα video clip που συγκεντρώνει πλήθος τηλεοπτικών αστέρων για να φέρει την καταστροφή.

Η απόλυτη αναμέτρηση: Ένα γήπεδο μπάσκετ, δύο ομάδες, τα «πρόβατα» εναντίον των «τίγρεων». Πρωταγωνιστεί η Katy Perry ως αρχηγός των «Tigers», η ηθοποιός Molly Shannon ως προπονητής της ομάδας, ο αθλητής Terry Crews ως coach των «Sheep», ο Thor «The Mountain» Jörnsson από το «Game Of Thrones» ως αρχηγός των «Sheep».

Συμμετέχουν επίσης η Jenna Ushkowits από το «Glee», ο Gaten Matarazzo από το «Stranger Things», η ηθοποιός και σεναριογράφος Christine Sydelko, οι σχολιαστές Bill Walton και Rich Eisen στο φυσικό τους ρόλο και η Nicki Minaj ως ο εαυτός της με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το video clip θα βγει στον «αέρα» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

???‍♀❗COUNTDOWN TO CATASTROPHE ❗??‍♀?#swishswish #thisweek ?Nicki Minaj ?

Publié par Katy Perry sur lundi 21 août 2017

hit-channel.com