Αυτό το καλοκαίρι θα είναι Cold  –  Play!

Η Cablenet και ο Kiss 89, δίνουν την ευκαιρία σ’ έναν υπερτυχερό ακροατή μαζί με ένα φίλο ή φίλη, να ζήσουν live το πιο πολυσυζητημένο show στον κόσμο σε μια εμπειρία ζωής !

Coldplay! 19 Ιουλίου 2023 στο Γιόχαν Κρόιφ Αρένα στο Amsterdam!

To VIP πακέτο περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια για Amsterdam, διαμονή 3 βράδια σε 4αστερο ξενοδοχείο, εισιτήρια αρένας για να το ζήσεις στο μαξ και 500 ευρώ μετρητά!

Μπες στη σελίδα του Kissfmcy στο Instagram,

  • Κάνε Follow Kissfmcy & Cablenet Cyprus
  • Like το post του διαγωνισμού
  • Tag ένα φίλο

Όροι και προϋποθέσεις

Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται αυτόματα τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των όρων και προϋποθέσεων του παρόντος (όπως κατά την εκάστοτε συμμετοχή αυτοί ισχύουν), καθώς και των επίσημων κανόνων και των σχετικών αποφάσεων του Διοργανωτή οι οποίες αποφάσεις είναι οριστικές και δεσμευτικές.

  1. Ο διαγωνισμός ισχύει από 24.01.2023 μέχρι 10.03.2023. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της παρούσας ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας της, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές, όσες πραγματοποιηθούν μετά από τη χρονική διάρκεια αυτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύουν τον Διοργανωτή. Με τη συμμετοχή τους στην παρούσα, οι συμμετέχοντες τεκμαίρεται να αποδέχονται τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη της παρούσας ή άλλως πως ως ορίζεται ρητά στους παρόντες όρους.
  2. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  3. Οι Συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό τεκμαίρεται ότι είναι οι νόμιμοι κάτοχοι του εκάστοτε λογαριασμού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Instagram, facebook, κλπ.) μέσω του οποίου έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό.
  4. Στις 10.03.2023 και κατά την διάρκεια της εκπομπής του Frank Ferre 12:00-15:00, θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση, με βάση το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών, με σκοπό την ανάδειξη του νικητή. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του νικητή, προς διαφύλαξη του αδιάβλητου της διαδικασίας, θα γίνει με σχετική ανάρτηση στις σελίδες της Διοργανώτριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Instagram κλπ.). Ο Νικητής θα ανακοινωθεί on air αλλά θα ειδοποιηθεί και μέσω προσωπικού μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Instagram κλπ.). Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον Νικητή, εντός χρονικού διαστήματος 2 (δυο) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης, η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η Διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης του Νικητή, λόγω του ότι ο τελευταίος δεν έλαβε το μήνυμα ή δεν έλαβε γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία και το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και ο Διοργανωτής διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να αποφασίσει επί του δώρου.
  5. Είναι πιθανόν να ζητηθεί από τους Συμμετέχοντες να αποδείξουν στον Διοργανωτή την ταυτότητα τους, την ηλικία και τη συμμόρφωση στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις πριν αποκτήσουν το δικαίωμα παραλαβής του δώρου τους.
  6. Στα δώρα δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στους παρόντες όρους συμμετοχής. Η Εταιρεία δε θα ευθύνεται σε σχέση με την ποιότητα και ασφάλεια των υπηρεσιών. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λόγο σε σχέση με το δώρο. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρείας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή  γεγονότα ανωτέρας βίας. Επιπρόσθετα, ο Διοργανωτής δεν θα φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραλαβή  του Επάθλου ή η χρήση του δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένεκα λόγων ανωτέρας βίας ή/και από τυχαία γεγονότα. Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή και την χρήση των δώρων, καθώς επίσης και τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον Συμμετέχοντα. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες ζημιές, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τα δώρα του διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημιά και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση των δώρων, ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία υποχρέωση για οποιουσδήποτε φόρους θα πρέπει να πληρωθούν εν σχέση με τα δώρα. Η πληρωμή των οποιοδήποτε φόρων εν σχέση με τα δώρα είναι εξ’ ολοκλήρου ευθύνη και υποχρέωση των νικητών. H εξαργύρωση και η χρήση των δώρων διέπεται από τους όρους και προϋποθέσεις του εκάστοτε προμηθευτή και/ή παροχέα των δώρων.
  7. Το δώρο του διαγωνισμού είναι 2 αεροπορικά εισιτήρια για Ολλανδία, διαμονή 3 βράδια σε 4αστερο ξενοδοχείο, εισιτήρια αρένας για να το ζήσεις στο μαξ και 500 ευρώ μετρητά!
  8. To δώρο δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με οποιοδήποτε άλλο. Τα χρήματα θα κατατεθούν στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του Συμμετέχοντα, τον οποίο ο ίδιος θα πρέπει να γνωστοποιήσει στην Διοργανώτρια.
  9. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το 18οέτος της ηλικίας τους. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας, του Χορηγού (Cablenet), καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.  Ο αποκλεισμός των ανωτέρω μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.
  10. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα προβολής των συμμετεχόντων – νικητή στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι Συμμετέχοντες συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους του Διοργανωτή προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (internet), εφόσον το επιλέξει ο Διοργανωτής. Τα ονόματα των Συμμετεχόντων ανακοινώνονται μέσω οποιουδήποτε τρόπου επιλέξει ο Διοργανωτής, ο οποίος διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιεί τους Συμμετέχοντες με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όπως –  ενδεικτικά και όχι περιοριστικά – φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί παν ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του δώρου, άνευ ουδεμίας πρόσθετους αμοιβής προς τους Συμμετέχοντες. Ο διοργανωτής διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης και/ή επιστροφής του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.
  11. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της Διοργανώτριας εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους. Η Εταιρεία επιφυλάσσει το δικαίωμα της να ζητήσει από οποιοδήποτε νικητή, κατά την παράδοση του Δώρου  τυχόν περαιτέρω στοιχεία.
  12. Ο νικητής θα πρέπει εντός 7 ημερών από την (οn air) ανακοίνωση του Νικητή να αναφέρει στην Cablenet και τον Kiss 89,0 όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τόσο του ίδιου όσο και του δεύτερου ατόμου, τα οποία θα τους ζητηθούν για την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, της διαμονής ή και άλλων αναγκών που πιθανόν προκύψουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής των στοιχείων ή άρνησης του νικητή να δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
  13. Οι Συμμετέχοντες δίνουν την ρητή τους συγκατάθεση με την συμμετοχή τους ώστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, να γίνεται φωτογράφηση – βιντεογράφηση για χρήση, ανάρτηση από την Cablenet & Kiss 89,0 του νικητή και του ατόμου που τον συνοδεύει, στα Social Mediaτης εταιρείας ή για άλλη χρήση από την εταιρεία, με τη συγκατάθεση των νικητών.
    Με την είσοδό τους στο Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη συγκατάθεσή τους στη συλλογή δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό του εν λόγω Διαγωνισμού, σχετικά με την επιλογή έγκυρων συμμετοχών και την επικοινωνία με τους νικητές, καθώς και για σκοπούς Μάρκετινγκ.
  14. Η Εταιρεία δε θα ευθύνεται σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρείας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Επιπρόσθετα, ο Διοργανωτής δεν θα φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραλαβή  του Επάθλου ή η χρήση του δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένεκα λόγων ανωτέρας βίας ή/και από τυχαία γεγονότα.
  15. Σε καμιά περίπτωση ο Διοργανωτής δεν θα είναι υπεύθυνος για ζημιές ή βλάβες είτε αυτές είναι άμεσες ή έμμεσες που πιθανόν ο Συμμετέχοντας να έχει υποστεί ως αποτέλεσμα της αποτυχίας του Διοργανωτή να υποστηρίξει την παρούσα για οποιαδήποτε αιτία (είτε ως αποτέλεσμα ή όχι τεχνικής βλάβης) συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορίζοντας σε καθυστερήσεις συμμετοχής στο σύστημα, ή σε διακοπές του συστήματος, τη μη μεταφορά δεδομένων, τη λανθασμένη μεταφορά δεδομένων, σε αναβολή της Συναυλίας ή ακύρωση της, σε καθυστερήσεις -αναβολές – ακυρώσεις των πτήσεων, σε θεομηνίες, πόλεμο, τρομοκρατικές  πράξεις , παραβίαση ασφάλειας, τη χωρίς εξουσιοδότηση χρήση των προσωπικών δεδομένων ως αποτέλεσμα υποκλοπής και τη αποτυχία σύνδεσης με δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Οι εξαιρέσεις όπως αυτές αναγράφονται στην παράγραφο θα εφαρμόζονται ακόμα και στις περιπτώσεις όπου  υπάρχει υπόνοια ότι η ζημιές και απώλειες θα ήταν δυνατό να προβλεφθούν από τον Διοργανωτή ή και ότι ο Διοργανωτής είχε ειδοποιηθεί για το κίνδυνο των εν λόγω ζημιών και απωλειών. Σε περίπτωση που επισυμβεί οτιδήποτε από τα πιο πάνω ο Διοργανωτής διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να αποφασίσει επί του δώρου.
  16. Ο Διοργανωτής επιφυλάσσει το δικαίωμα όπως εξαιρέσει οποιονδήποτε Συμμετέχοντα από την παρούσα σε περίπτωση κατά την οποία πιστεύει ότι σύμφωνα με την απόλυτη κρίση του ο Συμμετέχοντας μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνολογία για να κερδίσει μεροληπτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων Συμμετεχόντων. Ο Διοργανωτής επίσης διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει δώρα στις περιπτώσεις όπου κατά την απόλυτη κρίση του πιστεύει ότι ο Συμμετέχοντας έχει παραβεί τους όρους και προϋποθέσεις ή έχει επιδείξει δόλο.Σε περίπτωση αμφισβήτησης, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα όπως χρησιμοποιήσει τις δικές του τεχνολογικές καταγραφές, καθώς και όποιες άλλες πληροφορίες έχει στη διάθεση του και να αποφασίσει αν ένας νικητής θα πάρει ή όχι το έπαθλο του.
  17. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας.
  18. Η Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της διάρκειας) ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Ιστοσελίδας, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης καθώς και από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.