Μπορεί ο Alice Cooper να μην βρίσκεται πλέον στο απόγειο της δόξας του, ωστόσο χάρη στην… αδύναμη μνήμη του μάλλον, κατάφερε να εξασφαλίζει τα οικονομικά του για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 69χρονος ροκ σταρ ανακάλυψε πρόσφατα στην αποθήκη του ένα έργο τέχνης του Andy Warhol, το οποίο είχε ξεχάσει ότι βρισκόταν στην κατοχή του!

Πρόκειται για μία μεταξοτυπία που αξίζει πιθανότατα πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, με τίτλο Little Electric Chair, από τη σειρά Death and Disaster του Warhol.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ρόκερ, το έργο βρισκόταν αποθηκευμένα μαζί με αναμνηστικά του Alice Cooper από συναυλίες του τη δεκαετία του ’70 και ο 69χρονος μουσικός έμεινε άφωνος από έκπληξη όταν το ανακάλυψε.

Αμέσως μετά την απίστευτη ανακάλυψη, εμπειρογνώμονες εξέτασαν τη μεταξοτυπία και επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυθεντικό έργο του Warhol, το οποίο είχε αγοράσει έναντι 2,5 χιλιάδων δολαρίων τη δεκαετία του ΄70 η τότε φιλενάδα του Alice, Cindy Lang, προκειμένου να την χαρίσει στον καλό της.

Ο 69χρονος μουσικός, ο οποίος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ την Παρασκευή, δήλωσε ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να πουλήσει το έργο και ότι σκοπεύει να το κρεμάσει στους τοίχους του σπιτιού του για να το απολαμβάνει καθημερινά.

athensparty.com