Το νέο video του διάσημου rapper, “Famous”, παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στη συναυλία που έδωσε στο Los Angeles.

Το video κυκλοφόρησε επίσημα στο Tidal την Κυριακή, αλλά από μερικά previews μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι θα συζητηθεί. Η εναρκτήρια σκηνή δείχνει τον ίδιο και τη σύζυγο του Kim Kardashian γυμνούς στο κρεβάτι, ενώ καθώς το πλάνο ανοίγει, βλέπουμε ότι το ζευγάρι δεν είναι μόνο του. Μαζί τους στο κρεβάτι είναι μερικοί διάσημοι (και μη) φίλοι τους. Συγκεκριμένα, βλέπουμε να κοιμούνται δίπλα τους οι Taylor Swift, Amber Rose, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, Donald Trump, George W. Bush, Anna Wintour, Ray J. Και είναι όλοι γυμνοί. Ακόμα και αν φαίνονται όμως απίστευτα αληθινοί, δεν πρόκειται πάρα μόνο για κέρινα ομοιώματα τους. Το video είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα Sleep, του Vincent Desiderio.

Ο Kanye προέβαλλε μπροστά σε 8.000 θεατές, σε συναυλία του στο Λος Αντζελες, το επίμαχο video clip και προκάλεσε πανικό, όταν έδειξε 11 πασίγνωστους από κάθε χώρο, μαζί εννοείται και την γυναίκα του Kim Kardashian, γυμνούς σε κρεβάτι.

Οι διάσημοι από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, που «πήραν μέρος» ήταν:

kk

1. George W Bush (πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών) 2. Anna Wintour(διευθύντρια του περιοδικού Vogue) 3. Donald Trump (υποψήφιος για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών) 4. Rihanna (τραγουδίστρια) 5. Chris Brown (ράπερ) 6. Taylor Swift(τραγουδίστρια) 7. Kanye West (ράπερ) 8. Kim Kardashian(τηλεπερσόνα) 9. Ray J(ράπερ) 10. Amber Rose (ηθοποιός) 11. Caitlyn Jenner (τηλεπερσόνα) 12. Bill Cosby(ηθοποιός)

Σίγουρα δεν ήταν όλοι αληθινοί, όπως παραδείγματος χάριν ο Donald Trump ή ο George W Bush.

Ο Kanye West κρατάει σε απόλυτη μυστικότητα ποιοι είναι οι αληθινοί celebrities και ποιοι είναι σωσίες. Το αξιοπερίεργο είναι ότι δίπλα στον ράπερ φαίνεται ξαπλωμένη η «εχθρός» του Taylor Swift, με την οποία έχουν άγρια κόντρα ενώ, δίπλα στην Kim,βρίσκεται ο πρώην της Ray J, με τον οποίον είχαν γυρίσει μαζί το περιβόητο sex tape.

Ανάμεσά τους, βρίσκεται και η ηθοποιός Amber Rose, πρώην του Κάνιε, αλλά και ο μπαμπάς της Κιμ (όχι βιολογικός), η γνωστή σε όλους μας, Κάιτλιν Τζένερ.

Τελικά, όλοι είμαστε ένα μεγάλο κρεβάτι…

Το βίντεο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά πάρτε μια γεύση: