Τελευταίος δίσκος του πρώην κιθαρίστα των Oasis ήταν το «Chasing Yesterday» του 2015.

Ο Noel Gallagher αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου του. Ο πρώην κιθαρίστας των Oasis υπολογίζει να ολοκληρώσει τον τρίτο του δίσκο με τους High Flying Birds τον Ιούνιο. Την παραγωγή στον επερχόμενο δίσκο του Gallagher έχει αναλάβει ο David Holmes.

Σε μια συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Russell Brand στο Radio X, ο Gallagher ρωτήθηκε για τον νέο δίσκο του και απάντησε «πιστεύω ότι είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον Νοέμβριο». Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης της εκπομπής του ζήτησε να μιλήσει για τα τραγούδια του δίσκου, με τον Gallagher να ανταποκρίνεται πως «υπάρχει ένα που ονομάζεται “instrumental number three”».

Μιλώντας πέρσι τον Απρίλιο στο ΝΜΕ, ο Gallagher εξήγησε πως θα «μπερδέψει λίγο τα πράγματα» στον τρίτο του δίσκο. «Κάνω κάτι διαφορετικό, για να διασκεδάσω τον εαυτό μου – γράφω στο στούντιο για πρώτη φορά. Έχω βάλει κανόνα να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να πάω με ολοκληρωμένα τραγούδια, οπότε γράφω εκεί», σχολίασε ο Gallagher. Συνεχίζοντας, ο Βρετανός καλλιτέχνης υπογράμμισε πως γράφοντας στο στούντιο όλα είναι ρευστά, αν και «λίγο χαοτικά». Παρόλα αυτά, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα.

clickatlife.gr