Εκατοντάδες σχηματίζουν ουρές για να κάνουν τεστ DNA και να αποδείξουν πως είναι αδέλφια του Prince.Εκατοντάδες σχηματίζουν ουρές για να κάνουν τεστ DNA και να αποδείξουν πως είναι αδέλφια του Prince.

Είναι πολλά τα λεφτά! Δικαιώματα χιλιάδων τίτλων τραγουδιών, χιλιάδες άλλα ακυκλοφόρητα κομμάτια, σπίτια, τραπεζικοί λογαριασμοί….Ο Prince δεν άφησε διαθήκη ενώ δεν υπάρχουν και παιδιά που να δικαιούνται αυτόματα τίποτα από αυτά που άφησε πίσω ο ταλαντούχος μουσικός με τον θάνατο του.

Μετά τον πρόωρο και αναπάντεχο θάνατο του Prince που ακόμα ερευνάται, περίπου 700 άνθρωποι έχουν σπεύσει σε ειδικά ιατρικά κέντρα για να κάνουν εξέταση DNA. Θέλουν να αποδείξουν πως είναι αδέλφια ή συγγενείς με κάποιον άλλο τρόπο. Σκοπός; Να έχουν το δικαίωμα διεκδίκησης μέρους της μεγάλης περιουσίας του που φαίνεται να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από διάφορα σημεία των Ηνωμένων Πολιτειών και στόχο έχουν να πάρουν έστω και ένα μικρό μερίδιο από την τεράστια περιουσία του Prince.

Οι δικηγόροι του Prince είπαν πως ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν και κάποιοι που δηλώνουν «μέναμε στην ίδια γειτονιά, άρα ίσως είμαστε συγγενείς». Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι είχαν φωτογραφία του στο δωμάτιό τους άρα τους συνδέει κάποιος δεσμός αίματος.

ΟΙ δικηγόροι που έχουν αναλάβει την περιουσία του Prince θέλουν να λύσουν αμέσως την κατάσταση αυτή. Έβαλαν λοιπόν μία εταιρία η οποία θα κάνει εξετάσεις DNA στους ενδιαφερόμενους έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί αν έχουν κάποια συγγένεια με τον λατρεμένο μουσικό.

Την ίδια στιγμή, κοιτούν εξονυχιστικά δεκάδες έγγραφα που να δείχνουν έστω και μία μακρινή σχέση μαζί του, ενώ διαρκώς προστίθενται και καινούργιοι διεκδικητές δημιουργώντας ένα απίστευτο χάος σε ότι αφορά το μέλλον της περιουσίας του Prince.

Ορισμένοι άνθρωποι ούτε να πεθάνουν δεν μπορούν….

klik.gr