Μία και μοναδική συναυλία στη μνήμη του φίλου και συνοδοιπόρου τους Chester Bennington ανακοίνωσαν οι Linkin Park, θέλοντας έτσι να τιμήσουν τη μνήμη του τώρα που συμπληρώνονται 2 μήνες από την αυτοκτονία του, η οποία βύθισε στο πένθος και χιλιάδες fans ανά τον πλανήτη.

Η μπάντα ανακοίνωσε ότι θα παίξει στο περίφημο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες, στις 27 Οκτωβρίου. Μαζί τους θα εμφανιστούν επί σκηνής και διάφοροι καλεσμένοι, ενώ τα έσοδα της συναυλίας θα πάνε στο Music For Relief’s One More Light Fund.

Για να δώσουν μάλιστα περαιτέρω δημοσιότητα στο όλο event, οι Linkin Park έβγαλαν κι ένα καινούριο βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τους Joe Hahn & Mark Flore με υλικό από εμφανίσεις με τον Bennington, για το τραγούδι “One More Light”, από τον πρόσφατο (και ομώνυμο) δίσκο τους -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Ήταν ούτως ή άλλως ένα τραγούδι γραμμένο για να στέλνει αγάπη σε όσους είχαν χάσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο», σχολίασε ο Mike Shinoda, «τώρα νιώθουμε κι εμείς παραλήπτες του».

avopolis.gr