Με καινούριο και μάλιστα οπτικοποιημένο single συνεχίζει ο Rag’n’Bone Man μετά τη διεθνή επιτυχία του «Human».

Ο Rag’n’Bone Man, ο γιγαντόσωμος rapper με τη βαθιά φωνή, ταρακούνησε τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας πριν το ολοκληρωμένο ντεμπούτο του στη δισκογραφία.

Γεννημένος ως Rory Graham σε μία μικρή πόλη του ανατολικού Sussex στη Μεγάλη Βρετανία, ο 32χρονος Βρετανός μεγάλωσε εν μέσω blues και soul ήχων για να ανακαλύψει στην εφηβεία τη hip hop μουσική και να αγκυροβολήσει μόνιμα σε αυτή.

Μετά από τρία EPs («Bluestown», «Wolves», «Disfigured») την περίοδο 2012 – 2015, ο Rag’n’Bone σύναψε το «μεγάλο» συμβόλαιο με την Columbia Records της Sony Music.

«I’m only human after all»

Η πρώτη προσωπική κυκλοφορία του υπό το καθεστώς αυτό έμελλε να γίνει η επιτυχία που εξάπλωσε το ψευδώνυμό του πέρα από τα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το «Human» αναμετριέται με την αγωνία της ανθρώπινης κατάστασης και με την αδυναμία των ανθρώπων να είναι τέλειοι. Οι αδυναμίες, οι ενοχές, οι αποτυχίες και όσα δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε έρχονται αντιμέτωπα με τα «αληθινά προβλήματα» στη ζωή. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση και ο Rag’n’Bone Man τη σκιαγραφεί για να αποδομήσει τις περιορισμένες δυνατότητές μας.

Η αφοπλιστική αλήθεια του τραγουδιού είναι ένας από τους άσσους που το οδήγησαν στις κορυφαίες θέσεις περισσότερων από είκοσι χωρών. Ασυγκίνητοι δεν έμειναν ούτε οι Έλληνες ακροατές, οι οποίοι λάτρεψαν το «Human» και το έστειλαν στην κορυφή του επίσημου Airplay Chart, του iTunes και του Shazam.

«I’ll be thinking about you»

Έχοντας κερδίσει το «Critics’ Choice Awards» και την κατηγορία του «British Breakthrough Act» στα εφετινά BRIT Awards, τα βραβεία της Βρετανικής Φωνογραφικής Ομοσπονδίας, ο Rag’n’Bone Man καλωσόρισε τον παρθενικό ολοκληρωμένο δίσκο του.

Το άλμπουμ του «Human» ήρθε στις 10 Φεβρουαρίου με 12 τραγούδια στη βασική έκδοση και 19 στην deluxe για να κάνει είσοδο στο Νο1 του βρετανικού chart και να αναδειχθεί ταυτόχρονα στο δισκογραφικό ντεμπούτο άνδρα καλλιτέχνη με τις ταχύτερες πωλήσεις εν μέσω της δεκαετίας των 2010’s.

Το δεύτερο single του άλμπουμ, που διαδέχεται το «Human», είναι το «Skin». Πατώντας ξανά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο, αναφέρεται στη δυνατή και άσβεστη αγάπη.

Το video clip που σκηνοθέτησε ο Grec Davenport ακολουθεί τη συναρπαστική περιπέτεια ενός μικρού αγοριού.

hit-channel.com