Ο Justin Bieber δε διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παράνομα φέρεται να διέμενε ο Justin Bieber στις Ηνωμένες Πολιτείες τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Ο αστέρας της pop γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Οντάριο του Καναδά και τον ανακάλυψε τυχαία το 2007 o μάνατζερ Scooter Braun, παρακολουθώντας στο YouTube ένα βίντεο του μικρού τότε τραγουδιστή.

Σε ηλικία 13 ετών ο Justin Bieber εγκαταστάθηκε μαζί με τη μητέρα του, Pattie Mallette, στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να κάνει τα πρώτα βήματά του στη μουσική, όμως έμεναν παράνομα στη χώρα.

«Όταν ξεκίνησα μόνος μου, ήμουν 24 και είχα μαζέψει αρκετά χρήματα για να περάσω 13 μήνες», ανέφερε ο Scooter Braun στο «Variety».

«Είχα τον Justin και τη μητέρα του να ζουν παράνομα, μην το πείτε στον Donald Trump αυτό, σε ένα σπίτι (που ήταν) στο όνομά μου. Εγώ πλήρωνα όλους τους λογαριασμούς τους», αποκάλυψε.

Τελικά το χρηματικό απόθεμα του Scooter Braun εξαντλήθηκε μέσα σε 11 μήνες και όχι μετά από 13 μήνες, όπως είχε υπολογίσει αρχικά.

Εκείνη την περίοδο, o Braun είχε παραδεχθεί ότι «απέτυχε».

Ωστόσο ο πατέρας του, του έδωσε μία «πραγματικά καλή συμβουλή», όταν μίλησαν στο τηλέφωνο. «Έφτασες τόσο μακριά, έχεις ακόμα δύο μήνες», του είπε. «Συνέχισε να δουλεύεις μέχρι το τέλος.»

Μέχρι σήμερα, ο Justin Bieber δε διαθέτει αμερικανική υπηκοότητα, όμως έχει καταθέσει αίτηση για να την αποκτήσει.

Πριν ενάμιση μήνα, ο Scooter Braun είχε εκμυστηρευθεί επίσης τους φόβους του για τη ζωή του 24χρονου pop star, για τον οποίο ανησυχούσε ότι θα πεθάνει εξαιτίας των καταχρήσεων.

hit-channel.com