Μία αυθόρμητη ενέργεια του Justin Bieber εξέπληξε το πλήθος.

Ο Justin Bieber έκανε καντάδα στη Hailey Baldwin έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε για επαγγελματικούς λόγους τη βρετανική πρωτεύουσα και άδραξε την ευκαιρία για μία ρομαντική στιγμή, μπροστά στα μάτια των δεκάδων περαστικών, οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι το μοναδικό στιγμιότυπο.

H Hailey Baldwin βιντεοσκοπούσε με το κινητό της την τρυφερή αφιέρωση, όπως έκανε και το πλήθος που έτυχε να απολαύσει από κοντά αυτή την αυθόρμητη ενέργεια του Καναδού pop star.

Με μία κιθάρα ανά χείρας και χωρίς να ξεχωρίζει από τους μουσικούς του δρόμου, ο Justin Bieber τραγούδησε το «Cold Water», την επιτυχημένη συνεργασία του με το τρίο των Major Lazer και τη MØ, η οποία έχει συγκεντρώσει ένα δισεκατομμύρια προβολές αθροιστικά στο YouTube.

908 εκατομμύρια φορές έχει προβληθεί μόνο το επίσημο lyric video του τραγουδιού.

Ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο ταξίδεψαν στο Λονδίνο προκειμένου να παρευρεθούν σε επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η «Adidas».

Την προηγούμενη εβδομάδα, κατέκλυσαν το διαδίκτυο και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

Παρότι η Hailey Baldwin διέψευσε την είδηση, με ένα tweet που στη συνέχεια διέγραψε, οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο τραγουδιστής και το μοντέλο είναι νομικά παντρεμένοι.

Σύμφωνα με διάφορες «πηγές», θα ακολουθήσει επίσημη τελετή, είτε θρησκευτική είτε σε επίπεδο εορτασμού με την οικογένεια και τους φίλους του ζεύγους.

hit-channel.com