Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, o Μικ Τζάγκερ και η παρέα του, πρόκειται να δώσουν 13 συναυλίες σε 12 διαφορετικούς χώρους ανά την Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Le Parisien, οι Rolling Stones θα επιστρέψουν στην Ευρώπη για μια ακόμα φορά, με μια προγραμματισμένη περιοδεία που περιλαμβάνει εννέα χώρες.

Ο τίτλος της περιοδείας είναι “Stones No Filter”. Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, o Μικ Τζάγκερ και η παρέα του, πρόκειται να δώσουν 13 συναυλίες σε 12 διαφορετικούς χώρους ανά την Ευρώπη.

Η περιοδεία θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο 2017. Αφετηρία του νέου εγχειρήματος θα αποτελέσει το Αμβούργο της Γερμανίας στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ η περιοδεία θα συνεχιστεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Αυστρία, η Ελβετία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Ολλανδία.

Στο πλαίσιο της επερχόμενης περιοδείας, το συγκρότημα, μεταξύ άλλων θα εγκαινιάσει ένα στάδιο κοντά στο Παρίσι, χωρητικότητας 40.000 ατόμων. Το στάδιο U Arena, στο οποίο το συγκρότημα θα ολοκληρώσει τον κύκλο της “Stones No Filter Τοur”, είναι υπό κατασκευή και με τη λειτουργία του θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κλειστό στάδιο του Παρισιού, με βάση τη χωρητικότητά του.

kiss929.gr