Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, η μουσική των Eurythmics θα ζωντανέψει ξανά στα πικάπ των απανταχού οπαδών…

Οι αγαπημένοι Dave Stewart και Annie Lennox που άφησαν το στίγμα τους στη μουσική βιομηχανία μέσα από τις επιτυχίες τους στη δεκαετία του ’80 αλλά και αργότερα, αποφάσισαν να επιστρέψουν στη δισκογραφία.

Το ντουέτο από τη Μεγάλη Βρετανία είχε απασχολήσει για αρκετά χρόνια τον μουσικό τύπο και τις λίστες επιτυχιών του Billboard με τις ποιοτικές electro-pop συνθέσεις του, που αναμφισβήτητα είχαν την καλύτερη ανταπόκριση.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, η μουσική των Eurythmics θα ζωντανέψει ξανά στα πικάπ των απανταχού οπαδών, χάρη στην παγκόσμια επανέκδοση των οκτώ στούντιο άλμπουμ σε μορφή βινυλίου.

Οι δίσκοι βινυλίου, που καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδρομής του συγκροτήματος, πρόκειται να κυκλοφορήσουν από την RCA/Legacy Recordings σε συνεργασία με τη δισκογραφική Sony Music Entertainment, από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο 2018.

Ο κατάλογος των επανεκδόσεων θα περιλαμβάνει τα άλμπουμ: In The Garden (1981), Sweet Dreams (1983), Touch (1983), Be Yourself Tonight (1985), Revenge (1986), Savage (1987), We Too Are One (1989) και Peace (1999).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα διατεθεί το άλμπουμ Peace σε ως LP, καθώς η αρχική έκδοση περιλάμβανε μόνο τη μορφή του CD και της κασέτας.

kiss929.gr