Η ποπ σταρ κατηγορείται ότι «έκλεψε» τη δουλειά του σκηνοθέτη και παραγωγού Matthew Fulks

Μήνυση κατά της Beyonce κατέθεσε ο παραγωγός ταινιών Matthew Fulks, που αναφέρει πως το trailer για το visual album Lemonade αντέγραψε σκηνές από ένα φιλμ μικρού μήκους που έχει κάνει ο ίδιος στο παρελθόν. Πηγή: www.lifo.gr Για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων κατηγορείται η Beyonce, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της, ο παραγωγός ταινιών Matthew Fulks. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός ισχυρίζεται ότι η ποπ σταρ, αντέγραψε σκηνές από την ταινία μικρού μήκους που φέρει την υπογραφή του, με τίτλο «Palinoia» και τις ενσωμάτωσε στο trailer του νέου visual άλμπουμ της, «Lemonade».

Στη μήνυση που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Fulks, αναφέρει μέσω του δικηγόρου του: «Ένας αριθμός από τις αισθητικές αποφάσεις του Palinoia που ‘παπαγαλίζονται’ στο trailer του Lemonade αποδεικνύουν πως το συγκεκριμένο trailer είναι ουσιαστικά ίδιο με τη δουλειά που έγινε στο Palinoia».

‘Οπως ισχυρίζεται ο σκηνοθέτης και παραγωγός, προσπαθεί να αποδείξει πώς κάποιος συνεργάτης της Beyonce ή άνθρωπος που εργάζεται για τις εταιρίες «Sony Music», «Columbia Recording» και «Beyonce’s Parkwood Entertainment», έχει δει το φιλμ του, με αποτέλεσμα να του «κλέψει» τις επίμαχες σκηνές.