Προτιμά να βγάζει μουσική όπως θέλει, παρά να παίζει το παιχνίδι των βραβείων και των εντυπώσεων.

Παρά το γεγονός ότι η Mariah Carey έχει τιμηθεί με πέντε βραβεία Grammy στην καριέρα της μέχρι σήμερα, η ίδια δήλωσε πως πλέον «δεν δίνει δεκάρα» για αυτά. Στην πρόσφατη συνέντευξή της για το V Magazine, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε τι την έκανε να αλλάξει άποψη για αυτά.

«Στην μουσική βιομηχανία, εάν σε ενδιαφέρουν τα Grammy και το να καταθέτεις το υλικό σου εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, θέλεις ένα single το καλοκαίρι. Μετά θέλεις να βγάλεις έναν δίσκο πριν την διορία για τα Grammy, η οποία έχει αλλάξει» σχολίασε η Carey, Στη συνέχεια η 48χρονη τραγουδίστρια τόνισε: «Ειλικρινά, αγαπητή μου, δεν δίνω δεκάρα», παραπέμποντας στην εμβληματική ατάκα του «Όσα παίρνει ο άνεμος».


Η Mariah Carey κέρδισε τα δύο πρώτα της βραβεία Grammy το 1991, μετά την κυκλοφορία του πρώτου όμωνυμου δίσκου της.

Συνεχίζοντας η Carey καυτηρίασε τις διαδικασίες και πολιτικές των Grammy, θεωρώντας πως τα βραβεία δεν έχουν στόχο να στηρίξουν δημοφιλείς καλλιτέχνες με μεγάλες πωλήσεις. Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως έχει αδικηθεί ορισμένες χρονιές, αλλά ότι δεν έχει πικρίες για αυτό, αφού υπογράμμισε πως δεν προτίθεται να αλλάξει τον εαυτό της για να έχει επιτυχίες.

Καταλήγοντας η Carey υπογράμμισε πως αν και η μουσική βιομηχανία είναι κατά βάση επιχείρηση, η ίδια θεωρεί τον εαυτό της πάνω από όλα καλλιτέχνη. «Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο μουσικό και στη συνέχεια επιχειρηματία. Δεν σκέφτομαι τα πράγματα απαραίτητα έτσι, η μουσική έρχεται πρώτη» δήλωσε η τραγουδίστρια.

clickatlife.gr