Η Lana Del Rey παραμένει σε τροχιά νέων κυκλοφοριών και μας προσφέρει απλόχερα άλλο ένα ένα τραγούδι της.

Ενόσω ακούμε παντού για την άφιξη του νέου άλμπουμ της αποπλανητικής Lana Del Rey με τίτλο «Lust For Life», ωστόσο χωρίς την ύπαρξη κάποιας επίσημης είδησης, η «Ιέρεια της Hip» χαρίζει στο φανατικό κοινό της ακόμη ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Ενάμιση χρόνο μετά το τελευταίο της άλμπουμ, το «Honeymoon» και τραγούδια όπως τα «High By The Beach», «Freak» και «Music To Watch Boys To», η Lana Del Rey αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο.

Όλα ξεκίνησαν τον προηγούμενο Φεβρουάριο και βασικό στοιχείο σε κάθε βήμα ήταν ο αιφνιδιασμός.

Το «Love» έφερε το πρώτο άκουσμα από την επάνοδο της δημοφιλούς Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Έπειτα συνέχισε τη συνεργασία της με το «Starboy» του μουσικού στερεώματος, τον The Weeknd και μετά το «Party Monster», το «Stargirl Interlude» και το «Prisoner», οι δύο αστέρες έσμιξαν και πάλι για να προκαλέσουν ντελίριο σε όλο τον κόσμο με το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ, «Lust For Life».

Από το Woodstock στο Coachella
Η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Lana Del Rey παραμένει επί του παρόντος αδιευκρίνιστη, ενώ γνωρίζουμε ήδη κάποιες από τις επικείμενες συνεργασίες της με ονόματα όπως η Stevie Nicks και ο Sean Lennon. Το σαγηνευτικό φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας εντείνει ακόμη περισσότερο το μυστήριο, αποκαλύπτοντας ένα τρίτο διαδοχικά τραγούδι.

Το «Coachella – Woodstock In My Mind» συνδέει περίτεχνα το παρελθόν με το παρόν. Το τραγούδι κάνει νύξεις ότι καθώς η αιθέρια Lana Del Rey παρακολουθεί το διάσημο σήμερα φεστιβάλ του «Coachella» και με τη βελούδινη φωνή της θυμάται την ελευθερία και τον ενθουσιασμό που επικρατούσε σε μία άλλη θρυλική στιγμή – σταθμό στην ιστορία της μουσικής, στο περίφημο φεστιβάλ του «Woodstock» το 1969, συνειδητοποιώντας όμως τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει τώρα ο πλανήτης.

Και σε αυτό το single, η τρυφερή Lana Del Rey στέκεται με ενδιαφέρον επάνω από τις μελλοντικές γενιές, προσπαθώντας να δώσει ελπίδα και να μιλήσει γι’ αυτήν, ώστε να επιβεβαιώσει ξανά τη δήλωσή της ότι αυτός ο πολυαναμενόμενος δίσκος έχει δημιουργηθεί για τους θαυμαστές της.

www.hit-channel.com