Σε αθέατες πτυχές της Lady Gaga παρεισφρέει το νέο ντοκιμαντέρ «Gaga: Five Foot Two», που καλύπτει τη ζωή της με έναν πολύ ειλικρινή τρόπο.

Το ντοκιμαντέρ της Lady Gaga είναι γεγονός.

Ακολουθώντας τα βήμα πολλών μεγάλων αστέρων, η διάσημη τραγουδίστρια δημιουργεί ένα φιλμ για τη ζωή της, στο οποίο θα αποκαλύψει τις πιο κρυφές πτυχές της.

Το ντοκιμαντέρ ονομάζεται «Gaga: Five Foot Two» και υπόσχεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας σκηνές και αδημοσίευτες μαρτυρίες που θα δείχνουν τη Lady Gaga όπως δεν την έχουν ξαναδεί ποτέ πριν οι θαυμαστές της.

Στις αρχές του Αυγούστου, η βρετανική «The Sun» είχε αναφέρει ότι «αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Lady Gaga πρόσφερε απεριόριστη πρόσβαση με αυτό τον τρόπο».

Η ταινία φέρεται να αποτυπώνει στο φακό τους τελευταίους δώδεκα μήνες της ζωής της, συμπεριλαμβανομένου της δημιουργίας του άλμπουμ «Joanne», του χωρισμού με τον αρραβωνιαστικό της Taylor Kinney και τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «American Horror Story».

Το «Gaga: Five Foot Two» θα καλύψει τις κομβικές στιγμές με έναν πολύ ειλικρινή τρόπο, όπως γίνεται αντιληπτό μέσα από τα τρέιλερ που δημοσίευσε η Lady Gaga στο Instagram.

Σε ένα από αυτά, η 31χρονη Αμερικανίδα κλαίει και μιλάει στο φίλο της Brandon για την απόλυτη μοναξιά που είναι απόρροια του βεληνεκούς μίας super star: «Είμαι μόνη κάθε βράδυ και όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα φύγουν. Σωστά; Θα φύγουν και μετά θα είμαι μόνη. Από το να με αγγίζει ο καθένας όλη ημέρα και να μου μιλάνε όλη ημέρα, πηγαίνω στην ολική σιωπή», λέει με σπαραγμό.

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Επί του παρόντος, δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ντοκιμαντέρ.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι έχει δημιουργηθεί σε σύμπραξη με το τηλεοπτικό δίκτυο του «HBO» και πως θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, αρχικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

#GagaFiveFootTwo

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

hit-channel.com