Η Ελένη Φουρέιρα βάζει «Fuego» στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Την καρδιά των Ευρωπαίων ακροατών συνεχίζει να κατακτά η Ελένη Φουρέιρα, με το «Fuego» να παραμένει σε δυναμική τροχιά, τόσο στα charts όσο και στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Λίγο πριν η εντυπωσιακή pop queen ανέβει στη σκηνή των φετινών Video Music Awards, στα οποία μας επιφυλάσσει για άλλη μία φορά εκπλήξεις, αλλά και την πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα μετά τον θρίαμβο στην Eurovision, την Τρίτη 3 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, το «Fuego» σημείωσε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, συνεχίζει να φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις των ψηφιακών charts σε όλη την Ευρώπη, ξεπερνώντας στο Spotify σε streams όλες τις συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης της Eurovision, πλησιάζοντας το ορόσημο – ρεκόρ των 20.000.000 streams στο Spotify.

Με τρία εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και sold out εμφανίσεις στην Ευρώπη, η Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego» συγκεντρώνει περισσότερα από 75 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Η ψηφιακή επιτυχία του «Fuego» εμφανίζεται και στα charts, με το τραγούδι να συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τις Top 50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως και να ακούγεται δυνατά σε όλον τον κόσμο.

Αναλυτικά το δεδομένα του «Fuegο» στο Spotify:

Πρωτότυπη έκδοση 19.532.899 streams
Ισπανόφωνη έκδοση: 261.000 steams
Μηνιαίοι ακροατές: πάνω από 2,8 εκατομμύρια

Top 50: Σε 37 χώρες, όπως η Ισπανία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Ισλανδία, η Εσθονία, η Λιθουανία, το Βέλγιο, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία.

Viral 50: Σε 43 charts, όπως το Παγκόσμιο Charts και σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Βραζιλία, Σουηδία, Τουρκία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ολλανδία.

hit-channel.com