Ένα νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Maroon 5, στις 3 Νοεμβρίου μέσω της δισκογραφικής 222 και της Interscope Records.

Ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι ”Red Pill Blues” και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με μουσικούς όπως οι: SZA, A$AP Rocky, Julia Michaels και LunchMoney Lewis.

Πρόκειται για το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος. Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα έρχεται ως συνέχεια του άλμπουμ ”V” που κυκλοφόρησε το 2014.

Στην απλή εκδοχή του το νέο LP θα περιλαμβάνει δέκα συνθέσεις, ενώ θα ακολουθήσει και μια deluxe edition που θα περιλαμβάνει ακόμα πέντε τραγούδια.

Η πολυτελής έκδοση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα “Don’t Wanna Know” με τον Kendrick Lamar και “Cold” με τη συμμετοχή του Future.

Ενώ οι Maroon 5 δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει μια περιοδεία για την υποστήριξη του Red Pill Blues όπως συνηθίζεται, η μπάντα πρόκειται να εμφανιστεί για δύο συναυλίες, στις 30 Δεκεμβρίου και στις 31 Δεκεμβρίου, στο Mandalay Bay Events Center στο Λας Βέγκας.

Το tracklist του νέου άλμπουμ Red Pill Blues, περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. “Best 4 U”
2. “What Lovers Do” (ft. SZA)
3. “Wait”
4. “Lips On You”
5. “Bet My Heart”
6. “Help Me Out” (with Julia Michaels)
7. “Who I Am” (ft. LunchMoney Lewis)
8. “Whiskey” (ft. A$AP Rocky)
9. “Girls Like You”
10. “Closure”

Deluxe Edition

11. “Denim Jacket”
12. “Visions”
13. “Plastic Rose”
14. “Don’t Wanna Know” (ft. Kendrick Lamar)
15. “Cold” (ft. Future).

kiss929.gr